˙·٠•●..♥..MiSS sunshine..♥..

Poljubi me,i nemoj nista reci samo poljubi me,odavno vise rijeci nisu potrebne...Poljubi me,ko prvi put da ljubis i jos njeznije..... ..nikad vise tvoj sapat na uho..:(

31.03.2007.

˙·٠•●.. ♥..WratilA se JA,mislim NisaM ni IslA ..♥..

Hhhhh...

Ehh..bio bi red da kazem sta je sve bilo ovih dana..

Grrrr..Cetvrtak i petak...fuj..zgadili su mi se ta dva dana..

Sa svim ukucanima sem mame sam se posvadjala..tako da u cetvrtak nikako u kuci nisam bila...dosla kuci iz skole i odmah vani sa jaranicama..

Nako ovo tesko vrijeme me spopalo..

U petak sam se u 11 ustala i pregledala seriju i spremila se u skolu..kad sam dosla otisla vani i kad sam dosla pomirim se sa starcima...hhh..

A u medju vremenu sve je bilo fuj..Grrrrrrrrrr..Zato ne bi da pricam...

Mozete mislit u petak nastavnica historije(najbolja nastavnica)mi je rekla da sams e praffo smirila u odnosu na ponasanje i na sve..da sam nekako ozbiljna,dok ostali..i da sam praffo tiha i da izgledam ko da sam u depresiji..Ja samo slijegala ramenima i kad je zvonilo izjurila van!

A danas mi je extra bilo za razliku od ona dva dana..Smijala se ko..Cak mi jedna jaranica rekla da sam sretna(to sam i htjela),all ja joj rekla da i moram bit jer to zelim svima pokazat,a znam da je to samo moja maska i ako bi voljela da je to moje praffo lice!Sa nakog parkinga na mojmilu,ova nasha grupica i djecaci sa nama ...gurali smo naku rikolicu,prvo je gurali nazad pa da je vratimo na mjesto i kad smo je vratili onda je opet gurnemo i opet ko da je vratimo i djecaci samo odkoce je i ode u p.m i mi svi spuru ufatili..Valjda je u kamion opalila a ne u ono extra auto!!!!(nezzja kak se zove jer se ne razumijem u auta i ta imena all volim tigru)hhhh...

cmokim**

 

˙·٠•●..♥..MiSS sunshine..♥..


mOj MaiiL

..♥..NeSht Mall O MeNii..♥..
Imam 14 godina..VIII3 sam razred..
Zaljubljena..all nas dijeli koja drzava!:(
Volim: sve sto vole mladi!
Nevolim: ufurane,hinje,i dvolicne ljude!
Imam dobrih prijateljica tonu!..ne bi da izdvajam naj..

..♥..TreBaA MiI..♥..
Treba mi u ovom mraku neko ko nespava nocu da samnom sedi do zoreee..treba mi..boga mi..neko kome cu biti zauvek mlada i lepa..neko ko pogledom tepa..trebami..boga mi..das e mene ne boji i da mi pica ne broji zar akav negde postoji..treba mi,boga mi..Boga mi ne bi valjalo i ovaj put da promasim,ako ga tugom uplashim ,boga mi ne bi valjalo-..Cekam ga ko u lancima,vidim ga u svim strancima..plamen u ljubav uveli,TREBA MI BOGA MI!

i da kunem i da molim to ne bi bila ja da glumim neke drame ne nikada ja grizemd a se borim do zadnjeg koraka kad volim onda nek gori do kraja..
..PA SVI SMO LJUDI..

MOJI PRIJATELJI

Volite me znaci tolko!!;)
37519

Powered by Blogger.ba

Now href='http://www.somecodes.com/'>