˙·٠•●..♥..MiSS sunshine..♥..

Poljubi me,i nemoj nista reci samo poljubi me,odavno vise rijeci nisu potrebne...Poljubi me,ko prvi put da ljubis i jos njeznije..... ..nikad vise tvoj sapat na uho..:(

28.02.2007.

˙·٠•●..♥..Sad se pitam..♥..

Sad se pitam...Gdje su svi oni silni prijatelji..hmm.. Vole me??Sve su spremni za mene ucinit.. Tu su kad otvorim mali prozorcic kroz koji ce mi uci malo svjezeg zraka..A kad je sve zagusljivo, dok se ja gusim.. Njima ni traga.. Kad su njima crni dani ja sam uvijek tu..Spremna i za zajebanciju i za tugu..Spremna sve da sa njima podijelim..A oni samnom ne!..Cast izuzetcima.. Njima i hwalla..

Cesto mi treba utjeha..Za to sam ja kriva..

Navikla da mi pomazu.. Umjesto da sama sve sredjujem..All ja glupa pa glupa.. To ne moram ni rec, to se podrazumjeva..

Sad se samo pitam..Gdje su ti prijatelji..Silni prijatelji.. ??

Zivot mi je potonula ladja..Ja vise nemam kome da vjerujem..Kome sam imala ja sam izgubila..Crne mi ptice na prozor slijecu..Mnogo je bola u mojoj dusi,a mnogi jos neznaju sta je tuga..Sve sto sam gradila sad mi se rusi ja nema SRECE ni PRIJATELJA u dushi!

Sad se samo pitam??All kake mi koristi !!??

Od sad otvaram dushu, kao knjigu staru,kao bratu i drugaru.. Samo sebi!

p.s. Ne mogu da vjerujem da sam na dno pala..Da tesko je to priznat..I ja sam volila,istina je tu ..NISAM TE JOS PREBOLILA!

I jos samo neshto..Nechu da budem nezahvalna..Ne odnosi se na sviju..Ali vecina je tu..Hwalla vam sto ste me do sad tjesili, od toga vas oslobadjav vise nikad ne morate!

˙·٠•●..♥..MiSS sunshine..♥..


mOj MaiiL

..♥..NeSht Mall O MeNii..♥..
Imam 14 godina..VIII3 sam razred..
Zaljubljena..all nas dijeli koja drzava!:(
Volim: sve sto vole mladi!
Nevolim: ufurane,hinje,i dvolicne ljude!
Imam dobrih prijateljica tonu!..ne bi da izdvajam naj..

..♥..TreBaA MiI..♥..
Treba mi u ovom mraku neko ko nespava nocu da samnom sedi do zoreee..treba mi..boga mi..neko kome cu biti zauvek mlada i lepa..neko ko pogledom tepa..trebami..boga mi..das e mene ne boji i da mi pica ne broji zar akav negde postoji..treba mi,boga mi..Boga mi ne bi valjalo i ovaj put da promasim,ako ga tugom uplashim ,boga mi ne bi valjalo-..Cekam ga ko u lancima,vidim ga u svim strancima..plamen u ljubav uveli,TREBA MI BOGA MI!

i da kunem i da molim to ne bi bila ja da glumim neke drame ne nikada ja grizemd a se borim do zadnjeg koraka kad volim onda nek gori do kraja..
..PA SVI SMO LJUDI..

MOJI PRIJATELJI

Volite me znaci tolko!!;)
37519

Powered by Blogger.ba

Now href='http://www.somecodes.com/'>