˙·٠•●..♥..MiSS sunshine..♥..

Poljubi me,i nemoj nista reci samo poljubi me,odavno vise rijeci nisu potrebne...Poljubi me,ko prvi put da ljubis i jos njeznije..... ..nikad vise tvoj sapat na uho..:(

06.02.2007.

˙·٠•●..♥..Za srecom je osjecala glad..♥..

˙·٠•●..♥..Ubij me kad si me vec ranio..Neka izgori vatra sto si palioo..♥..

Tuzna je bila i da nju i nocu...Noc joj je bila najveci neprijatelj,ali i dan nije bio neshto bolji...Danju je samo imala prijatenje uz sebe..Sa njima se pokusavala smijat,provodila se fino,zezala..Uglavnom bila je voljena od sviu samo od njega nije..Dok nocu...Sama bi sjedila,u onom crnom,tamnom cosku..Obicno bi plakala,jecala dok bi o njemu razmisljala..Bila je previse tuzna,za srecom je osjecala glad..Mlada lijepa,nije bila bas zgodna..all ett..Mogla je sebi naci nekog solidnog..Boljeg od njega.. Ali nije htjela,jer je samo njega voljela..Zalila je svaki dan sto je bezz njega zivjela,jer samo je tuga u njoj sve prezivjela..Zalila je svaku noc,jer svakanjena noc bila je grijeh..Noci je provodila napola budna..Kad oci sklopi njegov lik se stvori, a zatim se trzne,probudi i uvidi da je to bio samo jos jedan ruzan san..Njeno srce kao da okova led..U njoj je umrlo sve,zauvijek..Mjesecima vec ona ne spava..Svako jutro u njoj tuzno osvane,i zna da ha jos ne zaboravlja..I jos uvijek svoj zivot ne moze da dovede u red ..Bila je i previse tuzna,dok ZA SRECU JE OSJECALA GLAD!

˙·٠•●..♥..Ne gledaj me kada prolazis kraj mene kao da me nema,ko da ne postojim..Ja sam samo looda sto patim zbog tebe i umirem,a ne prestajem da volim..♥..

˙·٠•●..♥..MiSS sunshine..♥..


mOj MaiiL

..♥..NeSht Mall O MeNii..♥..
Imam 14 godina..VIII3 sam razred..
Zaljubljena..all nas dijeli koja drzava!:(
Volim: sve sto vole mladi!
Nevolim: ufurane,hinje,i dvolicne ljude!
Imam dobrih prijateljica tonu!..ne bi da izdvajam naj..

..♥..TreBaA MiI..♥..
Treba mi u ovom mraku neko ko nespava nocu da samnom sedi do zoreee..treba mi..boga mi..neko kome cu biti zauvek mlada i lepa..neko ko pogledom tepa..trebami..boga mi..das e mene ne boji i da mi pica ne broji zar akav negde postoji..treba mi,boga mi..Boga mi ne bi valjalo i ovaj put da promasim,ako ga tugom uplashim ,boga mi ne bi valjalo-..Cekam ga ko u lancima,vidim ga u svim strancima..plamen u ljubav uveli,TREBA MI BOGA MI!

i da kunem i da molim to ne bi bila ja da glumim neke drame ne nikada ja grizemd a se borim do zadnjeg koraka kad volim onda nek gori do kraja..
..PA SVI SMO LJUDI..

MOJI PRIJATELJI

Volite me znaci tolko!!;)
37519

Powered by Blogger.ba

Now href='http://www.somecodes.com/'>